İdrar Kaçırma Tedavisi

İdrar Kaçırma Tedavisi

İdrar Kaçırma Tedavisi

Her yaştan insanı etkileyen idrar kaçırma problemi yaygın bir durumdur, ancak hayatınızı kontrol etmek zorunda değildir. Dr. Ebru Coşkun Kliniğinde, günlük yaşamınızdaki kontrolü ve güveni yeniden kazanmanıza yardımcı olur. Ve hatta kapsamlı bir tedavi yelpazesi sunuyoruz. Deneyimli tıp uzmanlarımız üriner inkontinansın üstesinden gelme yolculuğunuz boyunca en iyi bakım ve desteği almanızı sağlar.

yaygın bir durumdur, ancak hayatınızı kontrol etmek zorunda değildir. Dr. Ebru Coşkun Kliniğinde, günlük yaşamınızdaki kontrolü ve güveni yeniden kazanmanıza yardımcı olur. Ve hatta kapsamlı bir tedavi yelpazesi sunuyoruz. Deneyimli tıp uzmanlarımız üriner inkontinansın üstesinden gelme yolculuğunuz boyunca en iyi bakım ve desteği almanızı sağlar.

İdrar kaçırma, istemsiz idrar kaçağıdır ve yaşam kaliteniz üzerinde önemli bir etkisi olur. Stres inkontinansı, dürtü inkontinansı ve karışık inkontinans dahil olmak üzere farklı idrar kaçırma türleri vardır. En uygun tedaviyi belirlemek için uzman ekibimiz durumunuzun kapsamlı bir değerlendirmesini yapacaktır.

Tedavi Seçenekleri

Yaşam Tarzı Değişiklikleri: Uzmanlarımız üriner inkontinansı yönetmeye ve hafifletmeye yardımcı olur. Ve yaşam tarzı değişiklikleri konusunda rehberlik eder. Bu, diyet ayarlamalarını, pelvik taban egzersizlerini ve sıvı yönetimi stratejilerini içerir.

İlaç tedavisi: Bazı durumlarda, aşırı aktif mesane kaslarını veya idrar kaçırmaya katkıda bulunur. Ve diğer altta yatan sorunları ele almak için ilaç tedavisi sağlıyoruz.

İnkontinansı tedavi etmek için yaygın olarak kullanılan ilaçlar şunları içerir

– Antikolinerjikler

– Mirabegron (Mirbetrik)

– Alfa blokerler

– Topikal östrojen

Fizik Tedavi: Pelvik taban fizik tedavisi, mesaneyi destekleyen kasları güçlendirmek için invazif olmayan bir yaklaşımdır. Ve genellikle mesane kontrolünün iyileşmesine neden olur.

Minimal İnvaziv Prosedürler: Daha ileri tedavi gerektirenler için, mesane fonksiyonunu düzenlemeye yardımcı olmak. Ve Botoks enjeksiyonları veya sinir stimülasyon teknikleri gibi minimal invaziv prosedürler sunuyoruz.

Cerrahi Müdahaleler: Ağır vakalarda, mesaneyi desteklemek için askıların veya diğer cihazların yerleştirilmesi veya anatomik sorunların düzeltilmesi gibi cerrahi seçenekler düşünür.

Neden EBR Sağlık Turizmini Seçmelisiniz?

Uzmanlığımız: Kurul onaylı ürolog ve jinekologlardan oluşan ekibimiz, idrar kaçırma teşhisi ve tedavisi için en son tekniklerde deneyimlidir.

Son Teknoloji Tesisler: Hastalarımıza mümkün olan en iyi bakımı sağlayan. Ve en son teknolojiyle donatılmış modern tıbbi tesisleri işletiyoruz.

 Benzersiz Kişiselleştirilmiş Bakım: Tedavi planınız, durumunuz için en etkili ve uygun yaklaşımı sağlarız.Ve benzersiz ihtiyaçlarınıza göre uyarlanır.

En uygun fiyatlı Sağlık Hizmeti: Dr. Ebru Coşkun, rekabetçi fiyatlarla yüksek kaliteli tıbbi bakım sağlamayı taahhüt eder. Ve bu da onu tedavi arayan uluslararası hastalar için mükemmel bir seçim haline getirir.

Mükemmel Kültürel Duyarlılık: Personelimiz, kültürel farklılıklar, dil tercihleri ve benzersiz ihtiyaçlar konusunda uluslararası hastaları barındıracak şekilde eğitilmiştir.

İdrar kaçırma zor bir durumdur, ancak bununla yalnız yüzleşmek zorunda değilsiniz. Doktor Ebru Coşkun, hayatınızın kontrolünü yeniden kazanmanıza yardımcı olur. Size birinci sınıf bakım ve destek sağlamak için buradalar. Üriner inkontinans tedavi seçeneklerimiz hakkında daha fazla bilgi edinin. Ve daha iyi sağlık ve esenliğe doğru yolculuğunuza başlamak için bugün bizimle iletişime geçin.

İdrar kaçırma kısıtlamalarından arınmış bir hayata giden yolunuz burada başlar. Bu yüzden zamanınızı boşa harcamayın ve sağlığınızı riske atmayın! Bugün bize ulaşın ve daha fazla bilgi edinin. Hemen arayın!

Bir Cevap Yazın

Scroll to Top
Call Now Button