Jinekoloji Cerrahisi

Jinekoloji Cerrahisi


Jinekoloji cerrahisi, aynı zamanda çok çeşitli tıbbi durumları ele alır. Ve ayrıca genel yaşam kalitesini iyileştirir. Kadın sağlık hizmetlerinde çok önemli bir rol oynar. DR. Ebru Coşkun, dünya standartlarında jinekolojik cerrahi hizmetleri sunar. Dünyanın dört bir yanından kadınların güvenli ve etkili tedavilere erişmesini sağlamaya kendini adamıştır.


Jinekoloji Cerrahisinin Önemi

DR. Ebru Coskun ile Olağanüstü Bakım

Jinekoloji cerrahisi, kadınların üreme sağlığı ve ilgili durumların teşhisi, tedavisi ve yönetimi için gerekli olan çeşitli cerrahi prosedürleri kapsar. Bu ameliyatlar ile birlikte aşağıdakiler de dahil olmak üzere çok çeşitli sorunları çözebiliriz
Jinekolojik Kanserler: Yumurtalık, rahim ağzı ve rahim kanserleri gibi çeşitli jinekolojik kanserlerin tedavisinde histerektomi, ooferektomi ve lenf nodu diseksiyonu gibi ameliyatlar yapılmaktadır.
Miyomlar: Miyomektomi ve histerektomi, ağrıya, ağır kanamaya ve doğurganlık sorunlarına neden olabilen rahim miyomları için yaygın olarak uygulanan cerrahi müdahalelerdir.
Endometriozis: Rahim dışındaki endometriyal doku büyümesini ortadan kaldırmak, ağrıyı hafifletmek ve doğurganlığı artırmak için laparoskopi veya laparotomi yapılır.
Pelvik Organ Sarkması: Pelvik organların vajinal kanala inmesi durumu olan pelvik organ sarkmasını onarır. Aynı zamanda sakrokolpopeksi ve kolporafi gibi prosedürler kullanabiliriz.
İdrar Kaçırma: Askı prosedürleri ve üretral şişirme gibi cerrahi müdahaleler idrar kaçırmanın tedavisine yardımcı olur.

Bir Kadının Neden Jinekoloji Ameliyatına İhtiyacı Olur?


Bir kadının Jinekoloji Ameliyatına ihtiyaç duymasının birçok nedeni vardır. Bu nedenler şunlardır;

  • Fibroidler (İyi huylu Tümörler)
  • Yumurtalık kistleri
  • Kanser
  • Kronik Pelvik Ağrı
  • Pelvik inflamatuar hastalık
  • Rahim sarkması
  • Anormal Kanama
    (Ayrıca kalıcı doğum kontrolü için de buna ihtiyaç olur.)

Jinekoloji cerrahisi, aynı zamanda yaşam kalitesini önemli ölçüde etkilee. Ve aynı zamanda çeşitli tıbbi durumları ele alan, kadın sağlığı hizmetlerinin kritik bir yönüdür. Dr. Ebru Coşkun, jinekolojik cerrahi tedavi arayan kadınlara olağanüstü bakım ve etkili çözümler sunmaya kendini adamıştır. Lütfen daha fazla vakit kaybetmeyin, bugün Dr. Ebru Coşkun ile iletişime geçin ve daha sağlıklı bir geleceğe ilk adımı atın. Daha fazla bilgi almak veya danışmanlık randevusu almak için hemen arayın!

Bir Cevap Yazın

Scroll to Top
Call Now Button